Mesiel Oy

Mesiel Oy on voimakkaasti kehittyvä sähkö- ja automaatioasennuksia suorittava S1-ryhmän asennusliike. Toimitamme myös talotekniikan ja teollisuuden asennustöihin liittyvät suunnittelupalvelut. Suunnittelussa ja loppudokumentoinnissa hyödynnämme CADS-ohjelmistoa.

Osaaminen, ammattitaito ja palvelu muodostavat kokonaisuuden, jonka varassa toteutamme projektit – isot ja pienet. Onnistuneen asiakaspalvelun taustalla on vuosikymmenien kuluessa kiteytynyt kokemus: Työ tehdään aina ihmiseltä ihmiselle – oli sitten kyseessä teollisuuden prosessisähköistys tai yksityiskodin sähköasennukset.

Henkilöstöllämme riittää asiantuntemusta, tietoa ja taitoa, pientöistä teollisuuden tarjoamiin vaativiin projekteihin asti. Asennuspalvelut mitoitamme aina asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Palvelun saatavuus ja luotettavuus ovat asennuspalvelumme toiminnan perusteita.

Pientöissä asiakkaan kannalta nopeat huolto- ja korjauspalvelut varmistavat asiakkaan toiminnan jatkumisen mahdollisimman vähäisin häiriöin.

Teollisuuden vaativissa projekteissa valttikorttinamme on kokonaisuuden hallinta. Olemme osana asiakkaan projektia ja hoidamme projektimme aina loppuun asti.

Kun tarvitset asiantuntemusta, ota yhteyttä niin etsimme yhdessä parhaat mahdolliset ratkaisut.

Yhteistyökumppanit

Mesiel Oy

Terminaalikatu 7
67700 Kokkola

© Mesiel Oy