Referenssit

CENTRIA SÄHKÖURAKKA 2018

Centria on ammattikorkeakoulu suurella sydämellä!

Centria on noin 3000 opiskelijan ja 250 työntekijän asiantuntijaorganisaatio. Monialaisen ja kansainvälisen Centrian tehtävänä on edistää toiminta-alueensa hyvinvointia, kehittymistä ja kilpailukykyä opetuksen sekä tki-toiminnan avulla.

Centria-ammattikorkeakoulussa on mahdollisuus suorittaa työelämän arvostama korkeakoulututkinto tekniikan, sosiaali- ja terveysalan sekä liiketalouden aloilla. Tarjolla on myös käytännönläheiset musiikkipedagogin ja yhteisöpedagogin tutkinnot. Kampuksemme sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa.

Mesiel on toteuttanut Centrian Kokkolan kampuksen sähkötekniikan uudistamisen tilojen saneerauksen yhteydessä. Saneerauksen pääteemana oli oppimisympäristön muutos


Erillisinä muutoskohteina mm

  • Tietoverkkojärjestelmät
  • Valaistuksen ohjaus knx-järjestelmällä, Valaistus energiatehokkailla läsnäolotunnistimilla varustetuilla led-valaisimilla
  • Murtohälytysjärjestelmä
  • Kulunvalvonta
  • muut sähköistykseen liittyvät suunnitelmat ja työt

Teollisuussähköistys

Teemme vuosisopimuksella kunnossapitotöitä Kokkolan ja Pietarsaaren teollisuusalueilla. Kokemus isoistakin projekteissa teollisuuden sähköistyksessä antaa meille osaamista laaja-alaisessa kokonaisuuksien hallinnassa. Luomme Yhdessä asiakkaan kanssa parhaat ratkaisut käytännön tarpeisiin ja toimimme aina joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Liike- ja julkinen rakentaminen

Mesiel on toteuttanut vuosien varrella satoja menestyksekkäitä projekteja monenlaisiin kohteisiin. Tässä muutama yhtiö joiden kanssa olemme työskennelleet sähköurakoinnin ja sähkösuunnittelun merkeissä.

Kiinteistö Oy Snellman

Projektit

Lisää referenssejä kysymällä!

Neste Oil Oyj
Oy Woikoski Ab
Lemminkäinen Talo Oy
Kälviän yritystilat Oy
Realia Oy
Villa Lindkvist
Lassila & Tikanoja Oy

Trio Trading Oy
Oy Rani-Plast Ab
KPO Kiinteistöt Oy
Liikelaitos Kokkolan Satama
Lakea Oy
Villa Palola
Polygon Oy

Kokkolan Halpa-Halli Oy
Oy Aga Ab
Kokkolan Kaupunki
Anvia Oyj
OP Kiinteistökeskus Oy
Villa Ylinen

Kokkola Industrial Park
Lasso Capital Oy
Kokkolan Teollisuuskylä Oy
Jahti-Invest Oy
Kokkolan Seurakuntayhtymä
RTK Kokkola

Mesiel Oy

Terminaalikatu 7
67700 Kokkola

© Mesiel Oy